Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De derde Bedrijvendag Berg en Dal vindt plaats op vrijdag 27 september van 16.00 tot 20.00 uur. Eens in de twee jaar organiseren wij deze dag om gezellig samen te komen en om zo de samenwerking tussen lokale bedrijven te stimuleren. Een goede onderlinge samenwerking is goed voor de lokale economie.

Locatie en thema

Dit jaar is de bedrijvendag op het evenemententerrein van de Nederlandse Wijnfeesten op het marktplein in Groesbeek. Naast wijn is het thema ‘samen duurzaam’. Op een bedrijvenmarkt kunt u als lokale ondernemer laten zien wat u kunt betekenen op het gebied van duurzaamheid. Het gaat om duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam bouwen, sociaal ondernemen en circulaire economie.

Aanmelden

Wilt u een kijkje nemen op de bedrijvendag? Of wilt u met uw stand op de bedrijvendag staan? Vul dan voor 9 september 2019 het korte inschrijfformulier in via www.bergendal.nl/bedrijvendag. In dit formulier kunt u ook aangeven of u een stand wilt. Deelname is gratis maar aanmelden is noodzakelijk.  Wij willen graag weten wie er komen. U krijgt namelijk een welkomstpakket toegestuurd met o.a. consumptiebonnen.

Catering verzorgen?

Produceert of verkoopt u streekproducten en wilt u samen met andere lokale ondernemers uit gemeente Berg en Dal de catering van de Bedrijvendag verzorgen? En zo te laten zien wat uw bedrijf in huis heeft? Laat het dan weten via bedrijvendag@bergendal.nl. Hier kunt u ook uw vragen naartoe mailen.

Initiatief

Eens in de twee jaar organiseren wij een Bedrijvendag samen met de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal, Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers Vereniging en de Stichting Nederlandse Wijnfeesten.

Slimme Starters!

Dan nog het volgende. Ben jij een startende ondernemer? Doe dan mee aan de wedstrijd Bedrijvig Berg en Dal zoekt slimme starters. De 5 meest innovatieve, baanbrekende starters winnen ieder € 5.000,- om hun bedrijfsplannen uit te voeren. Meer informatie is te vinden op bijgevoegde flyer.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze brief of andere vragen kunt u contact opnemen met Stef van der Graaf van de afdeling Beleid op telefoonnummer 06 83 44 31 35 of per email s.v.d.graaf@bergendal.nl

Namens het college van burgemeester en wethouders van gemeente Berg en Dal,

H.J.I. Verouden

Clustercoördinator Ruimte