Project Description

Vermeulen Vastgoed Verzekeringen is al 30 jaar een vertrouwd adres in de regio; adviseurs met verstand van zaken, bemiddelaars in uw belang. Huis, hypotheek en de benodigde verzekeringen: bij Vermeulen vindt u alles onder één dak.
VBO-makelaar

Vermeulen is VBO-makelaar; een goede keus. Want wie kiest voor een VBO-Makelaar, kiest voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen zijn wij gehouden aan een gedragscode en geschillenregeling.
Wonen in Duitsland

Vermeulen heeft inmiddels 15 jaar ervaring op de Duitse huizenmarkt. We spreken de taal, weten er de weg en kunnen u als geen ander adviseren over de financiële en fiscale voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat wie een huis koopt in Duitsland net als in Nederland recht heeft op fiscale aftrek?

Hypotheken
Vermeulen is erkend hypotheekadviseur. Wij staan in contact met ongeveer vijftig geldverstrekkers en adviseren u onafhankelijk over de hypotheek die bij u past. Ook als u een woning in Duitsland op het oog heeft.
Verzekeringen

Vermeulen werkt met alle grote en minder grote verzekeraars samen. Wij helpen u aan een scherpe premie en onderhouden voor u het contact met de verzekeringsmaatschappij. Heeft u vragen over uw verzekering? Heeft u schade? Wilt u uw polis wijzigen? U meldt het ons en wij regelen het voor u.

Adres:

Heerbaan 119a
6566 EG Millingen aan de Rijn<

Email:

info@vermeulenvastgoed.nl

Telefoon:

+31 (0)481 431859

Website:

www.vermeulenvastgoed.nl