Project Description

Organisatie

Betrokken, informeel en laagdrempelig. Dat zijn naast vakkundig en betrouwbaar de kernwoorden van ATB Accountants & Belastingadviseurs. Wij denken met u mee en begrijpen als geen ander hoe belangrijk dat voor uw organisatie is naast het uitgebreide dienstenpakket wat wij u kunnen bieden.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar onze sfeer en werkwijze.

Historie

ATB Accountants & Belastingadviseurs (voorheen: Accountantskantoor Arts Toonen Boerma) is gevestigd aan de Graafseweg 68 te Nijmegen. De huidige organisatie is in 1992 is ontstaan uit een fusie van twee kantoren, welke destijds al meer dan twintig jaar ervaring en deskundigheid in huis hadden.

Bedrijfsprofiel

Met een vijftiental medewerkers met verschillende (branche-)specialisaties, staan wij garant voor een optimale dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars (o.a. advocaten en medici), verenigingen en particulieren.

Onze contactpersonen beschikken doorgaans over meer dan tien jaar ervaring en wij zijn u graag van dienst op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, financiƫle planning, salarisadministratie en personeelszaken, financiƫle administratie (o.a. online boekhouden) en bedrijfsadvies.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB), Federatie Financieel Planners (FFP) en Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid extern netwerk van specialisten en werken wij samen met notarissen, advocaten en pensioenadviseurs ten einde de dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken.

Adres:

Graafseweg 68
6512 CE Nijmegen

Email:

info@atbaccountants.nl

Telefoon:

+31 (0)24-3605152

Website:

www.atbaccountants.nl