Project Description

Ben Mey Tweewielers is al sinds 1980 een gespecialiseerd fietsverhuur bedrijf, dat zich professioneel heeft toegespitst op fietsverhuur, mountainbike verhuur en het transport daarvan. Dit houdt in dat wij onze fietsverhuur helemaal kunnen regelen naar de (speciale) wensen van onze klanten.

Levering van huurfietsen door de hele Benelux en zelfs daarbuiten

Fietsverhuur specialist Ben Mey Tweewielers heeft zich in deze afgelopen jaren meermaals bewezen als een betrouwbaar en gedegen leverancier van huur-fietsen aan diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland.
Voor elke gelegenheid, fietstocht of evenement is Ben Mey uw partner als het gaat om de levering van huurfietsen, ook als het grote aantallen betreft. Ons speciaal toegeruste wagenpark maakt het mogelijk om aan praktisch alle wensen te voldoen. Dit betekent in de praktijk, dat fietsen, mountainbikes, steps of tandems op locatie geleverd kunnen worden.

Dé Specialist in fietsverhuur én het transport daarvan

Specialist in fietsverhuur Ben Mey Tweewielers levert dagelijks aan particulieren, bedrijven, organisatiebureaus en overheidsinstellingen. Wij regelen het vervoer op maat, zodat u uw fietstocht kunt starten en eindigen waar U maar wilt. Nederland is tenslotte een fietsland bij uitstek! Niet vreemd dat ook veel toeristen wanneer ze in Nederland zijn, op zoek gaan naar een fietsverhuur bedrijf.

Voor onze klanten is het, zeker wanneer zij voor een grote groep mensen fietsen willen huren, vaak moeilijk om in het buitenland een goede, betrouwbare huurfiets te vinden. Ben Mey heeft hier de oplossing voor, wij bieden de mogelijkheid fietsen te huren voor grote(re) groepen in binnen- en buitenland

Adres:

Postbus 58
6573 ZH Beek-Nijmegen

Email:

info@fietsverhuur.nl

Telefoon:

+31 (0)24 6843547

Website:

www.fietsverhuur.nl