Project Description

Gasthuis Sint Jan de Deo bestaat sinds 1904 en ligt midden in het centrum van Millingen aan de Rijn. Winkels, kerk, bank en andere faciliteiten bevinden zich op loopafstand van het Gasthuis. De kleinschaligheid van het Gasthuis is mede bepalend voor de gemoedelijke sfeer; je kunt elkaar gemakkelijk leren kennen. Het Gasthuis is een bekende plaats voor locale festiviteiten (zoals carnaval en de dag van Historisch Vervoer).

Het Gasthuis biedt zorg- en dienstverlening aan 64 intramurale cliënten die somatische en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Er zijn drie plaatsen voor tijdelijke opvang.

Daarnaast wordt huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding geboden aan thuiswonende ouderen (zoals in de aanleunwoningen).

Er is ook een dagopvang voor cliënten die thuis wonen. Voor inwoners van Millingen is het mogelijk om gezamenlijk de maaltijd te gebruiken in het Gasthuis.

Op het terrein staan 34 aanleunwoningen, die in bezit zijn van de woningcorporatie Waardwonen in Millingen aan de Rijn.

Het Gasthuis is bezig met het ontwikkelen van verpleeghuiszorg voor 24 cliënten met psychogeriatrische problematiek.

Het Gasthuis heeft ongeveer 65 medewerkers in dienst en daarnaast leveren circa 40 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan de zorg- en dienstverlening.

Adres:

Sint Willibrordstraat 1
6566 DD Millingen aan de Rijn

Email:

info@stjandedeo.nl

Telefoon:

+31 (0)481 431644

Website:

www.stjandedeo.nl