Project Description

W & W installaties mag zich met recht een ‘oude rot’ in het vak noemen. In 1998 startte de familie Janssen een eigen bedrijf, nadat leden van de familie ruime ervaring hadden opgedaan in verschillende andere bedrijven.

Thans staat dit veelzijdige installatiebedrijf bij nacht en ontij klaar om bedrijven en particulieren zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, uiteraard met behulp van kwaliteitsproducten en vakkundig geschoold personeel, want bij W & W installaties werkt men uitsluitend volgens de criteria van de service en kwaliteit.

Allround installatiebedrijf voor uw gemak.

Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het plaatsen van centrale verwarming, het installeren van sanitair of het waterdicht maken van uw dak, W & W installaties voert het vakkundig en met de meeste precisie uit. Heeft men eenmaal iets aangelegd, dan heeft u er nauwelijks omkijken meer naar, want ook het jaarlijkse onderhoud wordt door W & W verzorgd.

Door steeds vernieuwende technieken en de compactheid van de cv-ketels is scholing en bijscholing een belangrijk aspect. W & W installaties besteed ruime aandacht aan opleiding, om de service en onderhoudwerkzaamheden aan de modernste installaties te kunnen uitvoeren.

Het dak- en zinkwerk of wie wil koperwerk, is zeker geen ondergeschikt deel van het totale pakket werkzaamheden. Vervanging van daken en bij renovatie en nieuwbouw komt zink- en koperwerk steeds meer voor, dit ook ter verfraaiing van een dakje of gevel.

Specialist in zonne-energiesystemen

Zonne-energie, waarom zou u geen gebruik maken van deze gratis energiebron.

W & W installaties werkt o.a. met Daalderop zonne energie systemen, Bosch, Nefit en Vaillant

Wij komen kosteloos bij u aan om wensen te bespreken, om u te adviseren en het werk op te nemen. Een offerte lichten we persoonlijk toe, zodat u alle vragen kunt stellen die u wilt.
Als u wilt komen wij ook ’s avonds naar u toe.

Adres:

Botsestraat 14B
6578 JB Leuth

Email:

info@wwinstallaties.nl

Telefoon:

+31 (0)24 3738441

Website:

www.wwinstallaties.nl