Project Description

 • Adres:

  Weteringsweide 4
  6566 KB Millingen aan de Rijn

 • Email:

  info@kayee.nl

 • Telefoon:

  +31 (0)6-41225385

 • Website:

www.kayee.nl

Specialist met website ontwikkeling

Kayee, Internet & Software Oplossingen of kort gezegd: Kayee, is in 2011 opgericht door Millingenaar Robbert Hock. Kayee heeft zich gespecialiseerd in Website ontwikkeling m.b.v. Web Content Management Systemen op .NET gebied (Sitecore, EPiServer en Umbraco).

Daarnaast ontwikkeld Kayee websites in WordPress voor kleinere MKB klanten en ontwikkeld hij software voor zowel desktop, web als voor mobile (iOS, Android, Windows Phone).

Unieke ervaring

In de afgelopen jaren heeft Robbert projecten uitgevoerd voor grote internet bureau’s en software bureau’s in Nederland (zoals Caesar Experts, eFocus, Fortius, Iquality, Lukkien en Axendo) en heeft hij internationale ervaring door zijn diensten aan te bieden voor internationale Digital Agencies.

Robbert Hock is tevens een van de oprichters van de Nederlandse Sitecore User Group. Robbert is inmiddels al 5 jaar lang een Sitecore MVP (2010, 2011, 2012, 2013, 2014) en toont hiermee aan dat hij Sitecore specialist is.

Contact

Neem gerust contact met me op indien je op zoek bent naar een partij in de omgeving van Millingen aan de Rijn die uw website kan ontwikkelen. De contact informatie vind u hiernaast!

Met vriendelijke groet,

Robbert Hock