Project Description

Nadenken, lezen en praten over de (eigen) dood begint tegenwoordig bij steeds meer mensen te leven. En toch, wanneer we daadwerkelijk afscheid moeten nemen bevinden we ons ineens in een emotionele achtbaan. Alles is in beweging terwijl het leven lijkt stil te staan.

Uw rouw kunnen wij niet minder rauw maken. Wel kunnen wij u tijd, rust en ruimte geven om afscheid te nemen. Dat doen we door te vertragen. Zo hoeft een uitvaart niet binnen twee uur te worden geregeld en ergens een nachtje over slapen raden we graag aan.

Het is een intiem moment waarop wij uw leven binnenstappen, dat realiseren wij ons heel goed en het maakt ons werk zo bijzonder. Wij werken vanuit respect, zachtheid en openheid om u te gidsen door het speciale grensgebied dat de dood in een mensenleven is.

Vanuit onze onderneming Limes Uitvaartzorg ondersteunen en begeleiden wij (Sidone Korse en Eveline de Lange) u met alle aandacht en zorg in deze moeilijke dagen. We zijn werkzaam in de regio Nijmegen, Beek-Ubbergen, Ooij, Erlecom, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn en in de Duitse grensstreek.

Adres:

Palsstraat 36
6566 WZ Millingen aan de Rijn

Email:

contact@limesuitvaartzorg.nl

Telefoon:

+31 (0)481-354928

Website:

www.limesuirvaartzorg.nl