Project Description

Thijssen Transport heeft minimaal dezelfde dienstverlening als andere zichzelf respecterende transportondernemers. Maar biedt nogal wat meer. Het meeste daarvan zult u moeten ervaren. We dagen u dan ook uit dit niet voor zoete koek aan te nemen: probeer het!

Een gesprek met Willie Thijssen is een eerste stap, waarvan wij uit ervaring weten dat het niet de laatste stap samen zal zijn.

Over Thijssen Transport

Thijssen Transport biedt nogal wat meer:
•Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak.
Logisch zou je denken, maar onze relaties geven hoog, zeer hoog op van onze betrouwbaarheid. “Geef het aan Thijssen Transport, dan komt het goed.”
•Eenvoudigweg slimmer en sneller.
We hebben een enorm lerend vermogen en scoren daarmee op de meest complexe opdrachten. Zijn preferred supplieer voor een aantal van onze opdrachtgevers. We bewijzen bij complexe opdrachten keer op keer de beste te zijn.
•Speciaal transport is een aparte afdeling binnen Thijssen Transport.
Denk hierbij aan zeer kwetsbare goederen, zeer kostbare producten, leveringen met een levertijd die exact moet zijn. Deze afdeling, aangestuurd door Willie Thijssen zélf kent de snelste groei. Hier ligt voor de nieuwe opdrachtgevers (en voor ons) de meest spannende uitdaging.

Adres:

Molenveld 7
6566 CK Millingen aan de Rijn

Email:

info@thijssentransport.nl

Telefoon:

+31 (0)481-431718

Website:

www.thijssentransport.nl