Project Description

Waardwonen verhuurt en beheert woningen voor alle doelgroepen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Onze belangrijkste taak is het bieden van goede, betaalbare huurwoningen voor mensen met een lager inkomen. Wij beschikken over een divers woningbezit. Zo verhuren wij eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen, seniorenwoningen, woningen die zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en woningen die behoren tot een woongroep. Door de gevarieerde en betaalbare huurprijzen maken wij ons sterk om iedereen een eerlijke kans op de woningmarkt te geven.

Daarnaast bouwt en beheert Waardwonen huur- en koopwoningen, verkoopt bestaande woningen en draagt bij aan de herontwikkeling van wijken.

Wij werken volgens het regionale woonruimteverdeelsysteem van Entree. Vrijkomende woningen worden wekelijks geadverteerd op de website van Entree. Bent u op zoek naar een (andere) woning in deze regio? Kijk dan eens op de website van Entree.Hier vindt u het actuele aanbod van huurwoningen van Waardwonen en andere woningcorporaties in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die via Entree hun woningen verhuren.

Adres:

Heerbaan 170
6566 EV Millingen aan de Rijn

Email:

info@waardwonen.nl

Telefoon:

+31 (0)900 – 4444555

Website:

www.waardwonen.nl