Uitvaartondernemingen

Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers, Afscheidshuis de Vosengraaf

MeijerentenHove

Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabe- staanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij niet zo'n grote uitvaartonderneming zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en heb- ben wij direct en persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn, zijn onze belangrijkste kern- waarden.
 
Wij krijgen van veel mensen te horen dat het zo jammer is dat er in de omgeving van Millin- gen geen mogelijkheden zijn om een overledene op te baren wanneer dit thuis niet mogelijk is. vandaar dat wij van de oude aula op de algemene begraafplaats de Vossengraaf te Millingen aan de Rijn een afscheidshuis hebben gemaakt, waar u op uw eigen wijze afscheid kunt nemen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het verzorgen van de overledene, restauraties na een ongeval, thanatopraxie en de uitvaart.
 
Crumpsestraat 8 | 6566 CV Millingen aan de Rijn | (06) 34 04 50 01
 

Limes Uitvaartzorg

limes-uitvaartzorg-logo-12845

Wij, Tanja de Vries en Natascha Prooij, hebben per 1 februari 2023 Limes Uitvaartzorg overgenomen, het bedrijf dat in 2012 in Millingen werd opgericht door Sidone Korse en Eveline de Lange. Zij kozen voor de naam die refereert aan de Limes, de Romeinse grens die vlakbij Millingen aan de Rijn loopt, destijds de vestigingsplaats. 

Wij vinden dat (bijna) alles mogelijk is: van een uitvaart in het favoriete restaurant van de overledene of in de buitenlucht tot een ceremonie in de aula van het crematorium of begrafenis met een kerkdienst. Ieder mens is anders en daarom kunnen geen twee uitvaarten hetzelfde zijn.
Dit geldt ook voor de plechtigheid zelf. Wij helpen graag bij het schrijven van mooie, persoonlijke teksten of ontwerpen een passend ritueel.
Voor vrijwel ieder budget is er een passende oplossing, ongeacht of er een uitvaartverzekering is.
Wij denken graag met je mee: met wat creativiteit kan er veel!
Limes Uitvaartzorg
0481-35 49 28 of 024 – 220 00 50
contact@limesuitvaartzorg.nl
LimesUitvaartzorg.nl